Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• днеска сутринта кам 9 и нещо в горубляне засякох колегата buxalkata
    Last edited by venko; d.m.y г., 07:59.
    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Колегата INTEGRALE май беше засечен във ВТ . Огледа една 156 бордо и изчезна
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        Колегата INTEGRALE май беше засечен във ВТ . Огледа една 156 бордо и изчезна
        Не, не съм бил аз. Не съм мърдал от Пловдив тези дни Да не би някой да ми е дублирал джантите
        FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
        LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
        ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
        LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

• Издирвам 156-ца с фейслифта отпред Кросвагон.Днес по магистрала Тракия след разклона за Костенец посока София към 4 часа. Бързо да казва от тука ли е.След това карахме заедно по Цариградско и се отклонихме от него по посока Телевизионната кула,Борисова градина.

Номера на колата е : С 0287 XX
          sigpic
          ex 147 JTD by Turbon
          Giulietta multiair - the new passion

Comment

• Черна (мисля) 155 1.8 със стикер на Клуб Алфа Ромео. Номера беше СА 4860 . По Търново в Люлин 8 и зави наляво към Кооперативния пазар.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Това май е Muroman
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                Това май е Muroman
                Ако била с черни джанти, аз неговата по това я познавам

Comment

• Днес с Бобби се разминахме в Младост, ама човекът се е подстригал и едвам го познах.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                    Това май е Muroman
                    Точно той е бил. Сега рових по снимките от срещите на 155. Пусна ми аварийни замалко, не знам идеята каква беше. Бързах обаче и затова само бипнах за поздрав.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                      Точно той е бил. Сега рових по снимките от срещите на 155. Пусна ми аварийни замалко, не знам идеята каква беше. Бързах обаче и затова само бипнах за поздрав.
                      Идеята беше да те поздравя пич.
                      Не знаех,че си ти ,но аз винаги си поздравявам колегите алфисти.
                      Бибитката не я чух,че мн ми гърмеше музиката.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Благодаря, така предположих. Другия път ще присветна, за да се види.
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Колега mirchozo, съшият ден пътувах на там, около 10 може би да е било, карах след една 156-ца, но не видях номера добре, да не си бил ти , имаше яко алфи по пътя и там, един колега от Търново с червена 145, с клубен стикер на челното стъкло беше спрял на същата улица, да си признае...
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• 155-ца ЕВ 2777 ** вчера по пътя София-Варна между Брестница и Микре се засякохме , направихме си едно готино каране , аз пуснах аварийни , колегата също ме поздрави като присветна - да се казва кой е
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Колега mirchozo, съшият ден пътувах на там, около 10 може би да е било, карах след една 156-ца, но не видях номера добре, да не си бил ти , имаше яко алфи по пътя и там, един колега от Търново с червена 145, с клубен стикер на челното стъкло беше спрял на същата улица, да си признае...
                              Ами аз минах около 15:00ч по тоя път, така че едва ли съм бил аз.Пуснах няколко пъти аварийни ама не видях отговор, тъй че едва ли е бил колега от форума. Повтарям че номера беше бургаски, а колата караше едно младо момче и вдясно по-възрастен(на годините на баща му), както и да е...
                              Last edited by mirchozo; d.m.y г., 19:16.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Аз пък днес пред аква-парка в Приморско видях една зелена 145ца с детелинки на калниците, с бургаска регистрация. Махах като луд, но човека май не ме видя. Една седмица по морето и не засекох никой от форума

Comment

Working...
                                X